1 Zatracenej život (Before I Met You) video 2 Abilene (Abilene) video 3 Já jsem vandrák a karbaník (I Am Rambler And Gambler) video 4 A tak já zas v tom lítám (Salty Dog Blues) video 5 Houston (Houston) video 6 Přes pláně (Crossing The Plain) video 7 T jako Texas (Blue Yodel #1 / T for Texas) video 8 John Hardy (John Hardy) video 9 Když náš táta hrál (When Papa Played The Dobro) video 10 Na Vánoce ráno (The Christmas Day) video 11 Rok 1849 (Year Forty Nine) video 12 Zelenáč (Tnederfoot) 13 Casey Jones video 14 - video 15 Matčiny růže (Old Five And Dimers Like Me) video 16 Zbyl mi jen tvůj mokasín video 17 Zlaté dny (The Roaring Days) video 18 Mistře Buriane, díky za ten svět video 19 Frankie a Johnny (Frankie And Johnny) video 20 Pořád cestuju sám (Lonesome Traveller) video 21 Nebij ženu v neděli (Bad Woman)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru