1 Cadillac (Cadillac) video 2 Waterloo (Waterloo) video 3 El Paso (El Paso) video 4 Dívka, co se smála jak Chaplinův Kid video 5 Hej strojvůdce (Hey Porter) video 6 Veterán video 7 Blízko Little Big Hornu (Jim Bridger Story) video 8 Zbyl mi jen tvůj mokasín video 9 Šlapej dál (I Got Stripes) video 10 Carmen (Tonight Carmen) video 11 Sedm španělských andělů (Seven Spanish Angels) video 12 Michalův song (The Year That Clayton Delaney Died) video 13 Medomlsnej Dan (Old Joe Clark) video 14 Hromskej den (Along Came Jones) video 15 Feleena z El Pasa (Feleena From El Paso) video 16 Kocour prospektor video 17 Nečekej už dál (Ribbon Of Darkness) video 18 Dlouhý černý závoj (Long Black Veil) video 19 Mistře Buriane, díky za ten svět video 20 Pořád cestuju sám (Lonesome Traveller) video 21 Zpívám písně větru z hor (Any Old Wind That Blows) video 22 Neklaunova zpověď video 23 Já život jsem jak trampskej bágl lehce rozbalil video 24 Začni hrát (City Jail) video 25 Battledress
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru