Plzeňačka,Pražská kapela Petra Finka,Budvarka,Josef Zíma & o
Plzeňačka,Pražská kapela Petra Finka,Budvarka,Josef Zíma & others - Myslivecké písničky (2001)
TRACKLIST: 01. Myslivecké písně * Lovu zdar * Vítáme vás * Začínáme vesele 02. Šla má milá do hájíčka 03. Na tý louce zelený 04. Mysliveček vyšel z lesa 05. Hajnej,hajnej 06. Když myslivec ráno vstane 07. Myslivče,myslivče 08. Já jsem malý mysliveček 09. Šla děvečka do hájíčka 10. Já mám svou panenku v Roudnici 11. Ach,což jest to hezká věc 12. Myslivci,myslivci 13. Ráno,ráno,ráno,raníčko 14. Pytlácká láska 15. Když jsem já byl mladý zajíc 16. Starý pytlák 17. Šly panenky silnicí 18. Už troubějí na horách jeleni 19. Za trnkama 20. Myslivecká láska 21. Z večera při měsíčku 22. Mysliveček a měsíček 23. Myslivecký valčík 24. Jednoho večera 25. Do lesíčka na čekanou 26. Myslivec,ten nedělá moc řečí 27. Myslivečku nestálý 28. Já do lesa pojedu 29. Myslivecký štajdyš 30. Zelené háje
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru