Jehee, wohoo, a, a , a Dostaneš hardcore, sedneš si na prdel přijel Tafrob, tos ještě neviděl hlas, jak zvon, může jebat všechno tak jak on, nedává jen tak někdo Mr. Big Shot jak John sipila Nebuť píča jedu jak motorová pila Řežu hlavy, ruce, kozy, nohy beru drogy, točim scény jako Guy Ritchie Nedělej scény, bitch, ja to mam piči pošli další anonym, seru na tvůj beat postavim se na nohy, ještě silnější než dřív Řikej si co chceš, saj mi penis příště tě hochu spadne čelist Sem připravenej zajebat a dát to nejlíp aby všichni pochopili, že sem Hardcore MC
2x Dej to nahlas toto je knockout Děvko nasrat kokote odpal to, to, to, toto je topgun Přestaň koktat toto je bomba
V momentě, kdy vezmu maj, je ze mě zvíře Tafrob Nosferatu mám pořád žízeň Sem stejně přesnej, jako DesertEagle seš nebezpečnej, jako jeden Bígl Tvůj rap, smrdí jako tvoje dredy tvůj dick, je měkej, jako tvoje tracky Mam větší kšefty, sem lepší než ty Mam lepší texty, a větší prestyž Běž pryč nechci tvý teplý pecky Běž pryč nechci tvý teplý pecky Běž pryč nechci tvý teplý pecky Zcesty, Všechny vas zbattlim MC´s Slabej hlas, špatnej projev všechno co si udělal, je strašnej pojeb Už jenom urychlím tvůj jasnej konec tyng, ding, tyng, K.O. v prvnim kole
4x Dej to nahlas toto je knockout Děvko nasrat kokote odpal to, to, to, toto je topgun Přestaň kotkat toto je bomba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru