Mysli si piš si a říkej si co chceš jsem pořád ten badboy a sprosťák umim bejt zlej umim dělat bordel nejsem celebrita idol ani pop star
jsem jen člověk jak ty a skončím v hrobě jak ty a věř mi to že taky cítím bolest jak ty každej chce svoje prachy to ja chci more taky chci se dobře napít a pak se mocně bavit sem jenom sirotek,pitomec,sobec a opilec koncert začne až mam aspoň dvě promile na štěstí nezapomínam texty sem lepší a lepší zaplať jesli chceš víc! jsem jako Agáta mám zas novej skandál whisky,havana jsem náladovej parchant nechtěl jsem být fotbalista,fízl ani kravaťák Intelekt a dost charisma,napiš to na plakát jsem ten o kom se mluví ten o kom se píše Byl jsem vítěz,dealer nevím jestli vždy nejlepší přítel nikdy jsem nebyl svatej a možná bych měl klid kdybych nebyl raper
Mysli si piš si a říkej si co chceš jsem pořád ten badboy a sprosťák umim bejt zlej umim dělat bordel nejsem celebrita idol ani pop star
Mysli si piš si a říkej si co chceš jsem pořád ten badboy a sprosťák umim bejt zlej umim dělat bordel nejsem celebrita idol ani top star
jsem gantleman simpaták,gauner,egoista podle tebe idiot,debil,zmrd a nebo piča i když se ti to někdy zdá nejsem hlupák nemyslim si,že jsem star,buran ani čůrák jsem trochu jako borat,škaredej a nekoretní nebaví me provokovat prcám dětský emo battly miluju rap,sex,párty a big mack legs moje ervex hai jsem pišnej jsem bílej a šíleně línej bastard a když mam žízen tak chlastám rozhodně nejsem ten nejlepší příklad a děti by se asi na mě asi neměli dívat,někdy se prostě dusím chci chvíli volně dýchat,smiřte se s tím,že už nedělám freestyle,nemusíš me zdravit,nechci být tvůj idol nemysli si že je to tak skvělí žít můj život! sem blbec nebo umělec básník nebo raper všechno nebo nic MC nebo spisovatel sem neposlušný děcko(mm) můj styl nemá mámu s tatou fanatik maniak jsem všechno,jenom ne chrapoun
Mysli si piš si a říkej si co chceš jsem pořád ten badboy a sprosták umim bejt zlej umim dělat bordel nejsem celebrita idol ani pop star
Mysli si piš si a říkej si co chceš jsem pořád ten badboy a sprosták umim bejt zlej umim dělat bordel nejsem celebrita idol ani pop star yeah
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru