Až rozpustím dým a k tomu zkončí další den, tak půjdem oba domů za tím svým štěstím. Jsem kolemjdoucím z davu, součást osudu a budu tebou znovu oslněn.
Až rozpustíš si vlasy, zítřek bude tmou, asi. Jednou je budu česat já, jsou plný krásy. Otevřu okno aby všechno bylo blíž tady, vždyť víš.
R: Zatim mi nikdo nevěří, mý vzdušný zámky u dveří. Jen ty jsi na oko smutná. A co mám dělat, když jsme tři, ty jsi ta co s láskou nešetří, ty jsi ta na oko smutná.
Láhev vína dohasíná a ty jsi zas tak jiná. Jsi moje, vím to jenom já. Jsi srdce, vrah mých snění, na stěnách fotky mění slzy v hrách.
R: Zatim mi nikdo nevěří, mý vzdušný zámky u dveří. Jen ty jsi na oko smutná. A co mám dělat, když jsme tři, ty jsi ta co s láskou nešetří, ty jsi ta na oko smutná.
Jsme dva různý světy, dvě míjející se planety. Jsme dvě kosmický lodě. Starý fráze v křoví, poví ti je on tvůj přítel, plyšový seladón.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru