Tak už mi zase někdo ukradl den a noc mě obepíná Napsal jsem dalších pár vět, na chvíli půjdu ven s krabicí vína.
Na hlavním nádraží si propletem cesty a ty, nesmělým úsměvem si mi hrála na city.
Vlaky se rozjely do všech stran a já uprostřed všeho Neprávem potrestán, opuštěn, zůstal jsem bez ničeho. Hledal jsem v davu tvý dlouhý vlasy, ale nikdo nic neví. Z nádražních repráků znuděný hlasy mi neuleví ...
Tohle je inzerát, značka-třetí nástupiště. Bylo úterý, kolem desátý, kdo víte, prosím pište. Jestli mě uslyšíš, budu strašně rád kdybys mě zachránila. Z moci krásnech ztrát jít rovnou spát a pak ...(tě vošustit)
Pod nebem to svítí, na zastávkách lidi kouří trávu, Přes přísný zákazy štěstí, mi motáš hlavu. V tramvaji 26 jsou dvě volný místa, A až nastoupí tvá duše čistá, buď si jistá ... Že budu rád, za každou takovou chvíli. A budu rád, že jsme ji využili. A budu rád, že jsi mi uvěřila. A budu rád, že jsi mě zachránila.
Tohle je inzerát, hledám Tebe. Měla si dlouhý černý vlasy a oči v barvě nebe. Jestli mě uslyšíš budu strašně rád, když se zejtra najdem Třeba po sedmý U Krásnech ztrát, dovnitř zajdem ...
Neznám tvý jméno, ale tvoje oči, mi koukaly do duše, srdce sval na rozum zaútočil ... A na řadu přišlo tělo!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru