kolik nás takových bylo, co zbloudilo cestou za modrými květy nás přátelé odsoudili a hnali před popravčí čety kolikrát vpila mě země a já zbaven smyslů ryl dlaněmi hlínu já nikdy odvahu neměl bych přiznal svou vinu
kolikrát Markétko mával jsem Tobě to ty jsi odteďka má poslední oběť to s Tebou se milují andělé v kráterech měsíce a zůstanou v Tvém těle jak tóny neznělé
při nástupu stoupám si na špičky snad z malichernosti čas žere hodinám ručičky a vyplivuje kosti rány si foukám dýmem z cigaret a v pokoji pro hosty otevřu soukromý lazaret své Sebelítosti
kolikrát Markétko hrával jsem Tobě to ty jsi odteďka má poslední oběť to s Tebou se milují andělé v kráterech měsíce a zůstanou v Tvém těle jak bytosti oněmělé
za ruce s šedohlavci tlačím svět k úmoru a není větší lež než pravda o nás dvou snažím se obelstít Lásku - potvoru aby mě nechala vznést se za tebou
kolikrát Markétko psával jsem Tobě tolikrát Markétko čekal jsem na odpověď Ty se však miluješ s anděly v kráterech měsíce a tam mé tóny nedozněly a já zůstal necelý
kolik nás takových zbylo, co zbloudilo cestou za modrými květy jimž pod gilotinou se zalíbilo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru