(,,Nyní vám zahrajeme písničku sympatického písníčkáře, ta písnička je jednoduchá nejen obsahově ale i názvem. Jmenuje se Jednoduchá.")
A tady kdysi žila a nevěděla nic A pila jako pila, pořád víc a víc A tam žil on, obyčejnej kluk Silnej jako slon, hubenej jak luk Nic velkýho netušili, ani vona ani von Ale pro sebe tu byli a vtip je v tom, že:
Utopíme válku, v čajovým šálku, budem si říkat, mám tě ráda/mám tě rád Až pochopíme, co netušíme budem si říkat víc než častokrát mám tě rád, tak hezky to zní a na každej pád jsme spřízněný A já jsem on a ona jsi ty Šampión přes city Každej něco hledá, kdo to najde ten to má A ty si bledá, ale si,ale si mamamamamamamamamamá.
Utopíme válku, v čajovým šálku, budem si říkat,mám tě ráda/mám tě rád Až pochopíme,co netušíme, Budem si říkat víc než častokrát mám tě rád,tak hezky to zní a na každej pád jsme spřízněný
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru