Mladej a nasranej rapuju tak, jak chci, nachcanej zavírám atrakci Vypadni a money tady nech, ať můžu platit drinky šminky faninek Už žádnej rap jen fet, dva litry vodky, nevnímám svět pak si prohlížím fotky Ty už se těšíš až budeš pitvat, napřed je bitva dobře se připrav Myslíš, že mě znáš je to kamufláž, jsem fantom zkurvenej rebel Zavolej anton, oslav to fantou, přijdu si pro tebe jééé Stěžuj si kde chceš, že jsem na tebe nebyl vlídnej, škrábu se na koulích zůstávám klidnej Potřebuju odpočinek, tak aspoň dnes mě vynech ať mně to těsně mine, svině
Jsem tafrob děvko pojď si hrát, donutím tě kleknout, budu tě srát Jsem tafrob děvko musím se smát děvko děvko, hahaha
Asi jsem namyšlenej, když ti říkám, co si myslím A ty to nechceš slyšet a potřebuješ kyslík Směju se, že nechápeš mý texty asi nejsou dostatečně sexy, ty tvoje nech si Dám ti lekci na protekci, můžeš to zkoušet Šanci ti brát nechci, ale mě už nepokoušej Mám projev, kterej kouše, rozhodně ne pro teplouše Zkušeně vybroušen a ten nehodlám opouštět Nebudu dělat kompromisy kvůli vám To s mou misí nesouvisí jdu si sám, vůli mám Proti všem jako nejmíň oblíbenej raper Chápej, trapnej, tak to do mě naper chlape Ať můžu být ještě tvrdší, trefnější, ještě lepší ještě přesnější Jsem zatracen ztracen vyvolen na place zase ne zaplacen, ty vole Hrát na cech nebudu jak fracek, pořád se bát facek, verbální kastrace Hovno, není MC bez kuráže, ani battle bez urážek Vidím ti do tvý pusy, máš tam hovno z mých podrážek Vážně zastavit mě nedokážeš
Jsem tafrob děvko pojď si hrát, donutím tě kleknout, budu tě srát Jsem tafrob děvko musím se smát děvko děvko, hahaha
Jsem kain nebo ábel, anděl nebo ďábel Já tě nesváděl, tak nevyváděj Raděj padej mladej, jestli ti moje řeči vaděj, jseš jenom další v řadě Nesnaž se battlovat jseš kretén Odejdeš s brekem, radši hraj teken A já jdu chlastat s backem Zatím se věnuj dětem Vezmi si vodní pistoli, neválej kulometem Budu hlučnej, už ne slušnej, stručně Nemám prachy, puč mně Neuč mě, nejsem tvůj partner Meleš pantem, buzerante Hafo pítchovin, že bys dal featuring, To čumím, dostaneš tak leda po čuni Pak si můžeš klidně plivnout plivnout, Nebo se mi příště vyhnout vyhnout Řekni to všem kámošům Napiš si o mikrofon k vánocům Bude ti hovno platnej, tvůj rap je špatnej A z keců zůstal dávno šum
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru