Dva nejlepší bez debaty, čo každý ví, že je konec hry Dvaja nejlepší bez debaty, čo každý ví, že je konec hry
Kaidzas:Hej vy !! Je konec hry Všeci vědí slovenský aj čeký najlepší sidlískový psy,kričaj semnou a ty jsi Všeci vědaj že mám najvac v piči Všeci ti buzeranti,chtěli by byt taky jak my a presný taky jak vy, mat výhry , jméno,rešpekt taky jak my ,nemám čas na vaše hry,hladajte sebe rovny nesaháte my po paty ,nemám být prečo skromny,more já jdem vpred nechcem byt horší ako Vec Nemůžem už další freestyle battle dat nevydržel bysom superový bysnis bychom musel zajebat je KONEC!!!
Pár nejlepších bez debaty, čo každý ví ,že je konec hry Pár nejlepších bez debaty, čo každý ví,že je konec hry
Tafrob:Toto je konec hry,zavři hubu, schovej hračky, konec dětský porce konec tvý teplý sračky si piš že jsem si nedělal srandu (pičo) slyšíš že jsem ti zajebával (pičo) Toto je první krok mám vostrý lokty ty buchty jsou mokrý mám vostrý hosty šach mat buzno držím trumf nasrat kundo hoří dům chci být nahoře teď pochcat tvůj jako že rep tvoje gayshow je gameover na to vem jed žeru jako hladovej pes koušu rappery jako rotvajler řeším seríózní byznys jsem top hajzle vaše battly už mě vážně nebaví vaše nabídky mě nezajímají vyseru se na vás pošlu děti spát, sorry baby mc´s si chtějí hrát
Pár nejlepších bez debaty, čo každý ví ,že je konec hry Pár nejlepších bez debaty, čo každý ví,že je konec hry
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru