Sedím v koutě třesu se, mám depresi jak pes tužku v ruce píšu text mám haluze šílený vize, je mi zle chci zmizet nemyslet na ně jsem úplně na dně, zoufalej a yeah úplně ožralej mám strach že skončím jak Bow wave a to by nebylo O.K. nebaví mě chodit ven, piju okenu, čichám toluen čumím z okna ven, koušu se nudou, slyším hlasy ptám se, když už tu budou dohání mě paranoja, šílený hovězí a sója diskuzní fóra hovna kecy smrad nemůžu spát v noci musím psát
něco tu smrdí a já nevím co, všude kolem se prochází stíny někdo mě honí a já nevim kdo, pomalu mi dochází síly
ležím na zemi jsem slitej, rozbitej, politej jako obvykle poblitej zůstal jsem sám, jenom já sám a můj last one freestyle potácím se po klubu s bolestí hlavy kupte mi drink, chci dávat autogramy můj trapnej rap nikoho nezajímá (proč?) nemám už žádnej cash nikdo mi nenalívá už mě nechcou ani hnusný holky už mě nechcou ani tlustý holky už na mě nezbyl ani pozdní sběr jsem sprostej, prohnilej až na kostní dřeň nikdo se mnou už nechce nic mít každýmu je ukradený co si myslím dostávám křeč, ztrácím řeč polykám krev, ztrácím dech
něco tu smrdí a já nevím co, všude kolem se prochází stíny někdo mě honí a já nevim kdo, pomalu mi dochází síly
všechno na mě padá, hroutí se mi svět přicházím o rozum oh shit je mi zle prosím dej mi fet, hraju si s břitvou musím se v klidu sjet, musím vypnout všichni mi lžou mám non stop stíhu na příští show už fakt nemám sílu chci to skončit hned, už mi to nemyslí nechci se loučit né, už ani není s kým ztratil jsem fellaz, nadějí, víru i ženu to co jsem prosral už nedoženu odešli fans, zmizel rap teď jsem jako zbytej pes zvuky kolem mi naháněj strach, už nečekám že mě někdo zachrání snad mě zachrání chlast,tím zaháním chlad až příjde fatální zvrat tak mě zachrání kat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru