poď so mnou dole do pivnice je tam něčo čo by si mal vidět, tuto sračku si nemožeš nechať ujisť jou.. spravil som to takto
SUPA: Zobral sem balík kariet náhodne vybral jednu prilepil som mu ju na čelo červenú sedmu hubu som mu zapchal varenou kukuricou musíš si to ošéfovat inak stále melú pičou väčšinou chcú prehovárať, brnkať na city prosím nemám priatelku, cigán nebuď naivný na to si mal myslieť predtim než si vydal svoje CD netvár sa jak na pohrebe myslím, že sa poserieme prejdeme papiere, občianku, buksu óu to je tvoja pipka, máš riadně hnusnú čubku vlastně je to jedno, tvoja kariéra je v depe toto je tvoj posledný klip, do piče kde mám klieště Delik tu bude o pól siedmej, story v tvojom byte kúpe se v tvojej vani, sere do tvojej skrine sbiera dókazy má fotky, céda čo máš v izbe to bude on:kurva tu je Supa, príjem
DELIK: spravil som to takto pohrál som sa s fabkou šperháky a pičoviny nosievám po vačkoch pokial mala tvoja bota rande s jeho zadkom všetko išlo v hladko, let's go pome na to zámok cvakol vyrútil sa na mňa bullteriér keďby nejsom chladný hajzel tak sa asi poseriem päsťou do rebier a do svalov morfium psíček sa prebere až keď moje nožky odidú svaly fakt, na posteli jeho žena sporo oblečená hnusná jeblá fena kurva viem prečo sú najlepšie pičky na našich koncertoch fajčia dicky za drinky O.K back to bussiness a to bez rečí ta hole má v sebe vibrátor, nech sa jej lepšie spí týpek má rád luxus, je to velký šéf najde tu len psa, čubku a kopu bielých stien beriem prachy, šperky, kreditky aj elektroniku je to pár minut, kým si to jebem von z bytu do káry a preč, hej eS jak to vyzerá máš ho ešte tam rád by som mu jednu prijebal
SUPA: O.K. volám Tafrobovi je to jeho zakázka nech sa rozhodne čo s ním, zatial v kľude zabal skank
DELIK: Jasná vec, lil' Tafy si poradí týpka odnesú v pytli na odpadky
SUPA: Tafrob, zdvihni mobil, volá SM team, chcme vedieť čo s ním Tafrob, zdvihni mobil volá SM team, jou SM team
TAFROB: O.K. dobrá práce chlapci přivezte mi toho zmrda musí trpět jako kurva nebude to dlouho trvat chci vidět jeho slzy chci slyšet jeho řev uklidním se trochu man až poteče jeho krev teď už patříš jenom mně všichni víme jak to je důkazy mám na stole neměl začít dělat rap máme záznam jak kouříš dick u toho tvoříš svůj nový hit strčím ti do prdele tvoje CD pustím play přinesu si horkej olej, drink a nože z kuchyně začnu ti řezat prsty jeden po druhým můžeš držet piču teď už nechci žádný omluvy oholím ti obočí opařím ti ksich celýho tě pomočím cígo típnu o jazyk nikomu už nebudeš chybět umíráš pomalu, jsem ledově klidnej tvoje tělo najdou rozsekaný na kusy i tvoje hnusná čubka zapomene na tvůj ksicht všichni drží hubu mám podplacený fizly Jou to je Supa? Mám tu další biznis
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru