Tafrob Stojim před zrcadlem, a ladim outfit Leštim svý dva dny, starý najky Chci je mít, bílý jak sníh, Chci jich mít, čím dál tím víc
Mam zase čerstvý LRG jeans, Můžete píčovat, vy žebráci… Bylo mi 18, a nosil sem propocenej kšilt Vytahaný svetry, jedny boty, na dva roky, prostě štýl
Teď už sem starej, a nestačí mi šatna Podávám si inzerát, hledám hangár Mám to rád, vypadat jak pán Ale kdo to má žehlit, a kdo to má prát
Stojím na baru, a ladim formu S novou New Erou, a v novym Polu Sem totiž frajer, miluju módu Vytáhni si foťák, udělám ti pózu
Ref(2x): Kožený bundy, sneakers, Craps Všechno to ladí nový jeans jsou fresh Seš…bez peněz, kreténe bež brečet Sereme na tvůj doorag a fake řetěz
Otecko Móžeš si dá hocičo.. Ale kde si wack(vek), budeš stále o ničom Nepomůžú najky, hadry, riťaz, grillz Stále je to nič, ked nemáš štíl
A ted sa nedá nikde kúpit, Keď ho nemáš, tak móžeš smútit Toto nejsou nové boty, ani sveter A preto nie každý, móže býr raper.
Nové najky, mikina break, Vraj máš taků istú, no moja není fake Žiádné kérky, zlato, ani šperky Jak tvojí oblúbený raperi z telky
No aj tak, zárím jak stroboskop Som budúcnost, volaj ma horoskop Genius…Jay diesel a Tafrob Nenosíme vyhrnuté gatě, jako afro
REF(2x)
Jay Diesel Probouzím se z kómatu, zapínám proud Chystám se oblíknout, večer mám show Tepláky, mikiny, komplety, gatě Sem high(háj), 69(sixty nájn), od hlavy až k patě
Sem pozer, jak Bechkam, vlastním tolik hader Velkej frajer, vždycky jako novej Cejtim se fajn, jak pán, když fresh gear oblíkám Sem král, tak akorát, vím co mám pořád dělat
Nestíhám, já to nestačím Pořád novej gear, chci mít lampu jak aladin Mám přání, sup od hangár a … sklady Pro moje známý, voňavý hadry
…?…u pizzu, ve velkym stylu Vidíš nás na pódiu, v novym … triku Chodící reklama, i tak se to říct dá Moje esa, extra klasa, jako čistej kaviár
REF(2x)
*Omlouvám se za některá vynechaná, nebo špatně napsaná slova, ale Dieselovi není v některých pasážích zrovna dobře rozumět…
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru