Dobrý den lidičky , někdo si třeba všiml někdo třeba ne , ale proměnil jsem funkci tohoto fóra donedávna bylo forummp3.cz jako stahovač mp3 online přes živé linky, které směrovali přímo na mp3 ke stažení.Teď jsem udělal změnu a to zdůvodu , že se spousta mp3 rychle stali nefunkčními , protože 3 strana kde byly mp3 uloženy je smazala a to mi udělal velký problém na tomto fóru , proto jsem se rohodl ,že s fóra udělám čistou hudební databázi , kde naleznete videoklipy z youtube a mp3 také z youtube , ale pouze v audio fórmátu.Tímto způsobem budete mít k dizpozici spoustu mp3 a pokouším se přidávát komplet alba interpretů které sem přidávám.Pokud nejste spokojeni s touto změnou , tak nemusíte zoufat stačí si stáhnout atube Catcher a mp3 si můžete stahovat z tohoto fóra normálně , ale ne přímím linkem :) ... Děkuji za pochopení a přejí příjemný zbytek dne.
P.S. Jelikož je svátek zamilovaných,tak pokud máte přítele,nebo přítelkyni , tak vám přeji ať vám to dlouho vydrží
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru